Sedam kaznenih djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Ozalj, Duga Resa) i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Od navedenih događaja izdvajamo sljedeće:

Jučer u 19.05 sati, na području Oštarija, o čemu smo već izvjestili,  došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem je iz vatrenog oružja teško ozlijeđen 21-godišnjak, a ozlijede su opasne po život. U vezi navedenog događaja uhićen je muškarac i u tijeku je kriminalističko istraživanje.

Jučer oko 6.45 sati u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu, nepoznati počinitelj je 81-godišnjakinji iz ruke istrgnuo i otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti i drugo. Materijalna šteta je nekoliko stotina kuna.
Krađa na kupalištu
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 43-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima na gradskom kupalištu u Karlovcu, njezinoj maloljetnoj kćerki otuđio ruksak u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i drugo. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Facebook Comments