Aktualno OG sada Ogulin

Osumnjičen za pokušaj ubojstva na području Oštarija

Policijski službenici Policijske postaje Ogulin, u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminalističke policije PU karlovačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju.

Naime, 20-godišnjaka se sumnjiči da je 12. kolovoza u 19.05 sati ispred obiteljske kuće na području Oštarija nakon međusobnog verbalnog sukoba, iz vatrenog oružja ispalio hitac i teško ozlijedio 21-godišnjaka čije ozlijede su opasne po život. Nakon zaprimljene dojave 20-godišnjak je uhićen, a temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu obavljena je pretraga doma i drugih prostorija 20-godišnjaka u kojem je pronađena jedna automatska puška i jedan komad streljiva.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju i kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari 20-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke.