Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Krule – “žena danas stvarno zadnja sazna”

Nekad nisi moga prdnut od žene jer bi žena sve saznala prije neg si ti išta napravio… a danas, danas nemoš prdnut od gugla i interneta… žena danas stvarno zadnja sazna.

Slušaj ovo. Men došlo pred neki tjedan da si kupim bicikl. Ne znam koja mi pička materna bi. Jebem ti vraže mater, samo što sam upisa u gugl “Bicikl”… i to možda dvaput… od tad pa nadalje, koji god portal da sam otvorio, iskaču mi reklame za bicikle. Čak i fejsaru kad bi otvorio, iskakale mi reklame za bicikl… to su ti jebeni pametni telefoni… točno znaju što ti oš.

Nebudi lud… kreno ja testirat tu vezu između interneta i pametnog telefona… pa upisivao u gugl “Gdje ima najjeftinijih kurvi?”… iskače mi reklama za Frankfurt… upišem “Blato do koljena”, majkut jebem 5 dana sam gleda reklame za čizme… upišem “Opelijander”… eto reklama za tetanus, vele, obrani se od rđe pouzdano… upišem “Vakula”, izlazi mi reklama i za kabanicu, i za kremu za zaštitu od sunca i za gromobran i za vjetroelektrane… upišem “1991-a godina”… gugl me dodatno pita “A gdje si tad bio pička ti materina?”… upišem “Bunika”, 4 dana sam gleda spotove u kom gol čovjek trči sa radijatorom na leđima i viče “Ladno mi na noge!”

… upišem ja “HDZ i SDP”…

… evo već 7 dana gledam reklamne spotove irskog biroa za zapošljavanje.

Normalno… bicikl nisam kupio…