U prometnoj nesreći smrtno stradao 26-godišnjak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa, Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom i tri s materijalnom štetom.

Sinoć u 19.25 sati na državnoj cesti D-1, u Cerovcu Vukmanićkom dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom s priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnji hrvatski državljanin koji je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te udario u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Nakon udarca teretno vozilo s priključnim vozilom se prevrnulo i zajedno s osobnim automobilom sletjelo van kolnika gdje je priključno vozilo i dio tereta palo na osobni automobil. Tom prilikom smrtno je stradao 26-godišnji vozač, a 36-godišnji putnik iz osobnog automobila i 57-godišnji vozač teško su ozlijeđeni. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice, a promet je bio u prekidu od trenutka nesreće do 23.40 sati. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće provodi se kriminalističko istraživanje.

Jučer u jutarnjim satima, na parkiralištu u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, buknuo je požar na osobnom automobilom karlovačkih registarskih oznaka kojim se koristi 56-godišnjak. Očevid na mjestu događaja proveden je u nazočnosti djelatnika Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ te je utvrđeno da je uzrok požara zapaljenje vozila otvorenim plamenom. U požaru je osobni automobil u potpunosti izgorio, a plamenom su zahvaćena još dva vozila. Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Facebook Comments