Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i dvije prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s lako ozlijeđenom osobom.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 86-godišnjaka da je 1. rujna u jutarnjim satima u svoj dom pustio dvije nepoznate osobe koje su iskoristile njegovu nepažnju i otuđile mu mobitel i novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Sinoć oko 21.40 sati u ulici Selce u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom iz za sada neutvrđenog razloga udario je u bicikl kojim je bez upaljenih svjetala, neoznačen reflektirajućim prslukom i pod utjecajem alkohola od 2,93 g/kg upravljao 46-godišnjak. Tom prilikom biciklist je teško ozlijeđen, a nepoznati vozač se udaljio s mjesta događaja. U cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila kao i utvrđivanja svih okolnosti ove prometne nesreće policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje.