Aktualno Županija

Okončan niz bezuspješnih pokušaja da se popune pročelnička mjesta – u Mandićevu administraciju dolaze dvije pročelnice

gradska-uprava-karlovac ist

Vesna Ribar, dosadašnja pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša nova je pročelnica Upravnog odjela za provedbe dokumenata prostornog uređenja, a Daniela Peris, zaposlenica Razvojne agencije Karlovačke županije, Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam.

Posljednjim natječajima kojima je Grad tražio pročelnike ovih odjela okončan je dosadašnji niz bezuspješnih pokušaja da ova dva upravna odjela dobiju nove pročelnike, nasljednike Pere Karmelića, koji će u mirovinu i Snježane Turalija, koja je još lani otišla otišla s tog radnog mjesta. Nove pročelnice bile su i jedine kandidatkinje za ta radna mjesta.
– Na raspisani natječaj za pročelnika UO za poslove zaprimljena je jedna prijava i to kandidatkinje Vesne Ribar, koja je i temeljem provedenog natječajnog postupka izabrana i imenovana za pročelnicu tog upravnog tijela. Prema istom rješenju na poslove radnog mjesta dužna je bila stupiti 1. 9. 2019. Na raspisani natječaj za pročelnika UO za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam zaprimljena je jedna prijava i to kandidatkinje Daniele Peris iz Karlovca. Rješenjem gradonačelnika kandidatkinja je izabrana i imenovana za pročelnicu UO za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam po okončanju natječajnog postupka. Imenovana stupa na službeničko radno mjesto s datumom 16. 9. 2019. godine, odgovorili su nam iz Grada.
Peris će biti treća zaposlenica Razvojne agencije Karlovačke županije koja stiže u Gradsku upravu: tamo su već Marijana Tomičić, pročelnica Upravnog odjela za razvoj grada i EU fondove, te Viktor Šegrt, viši stručni suradnik u tom odjelu.

Tko će, pak, voditi Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša trebalo bi biti poznato uskoro jer je natječaj za izbor pročelnika objavljen jučer i ostaje otvoren do 12. rujna. Do njegovog imenovanja, v.d. pročelnika je Ana Hranilović Trubić, voditeljica Odsjeka za gradnju i energetsku učinkovitost. (kaportal.hr)

Posljednje objavljeno

Okrutni maloljetnici napali beskućnika i sve snimili: ‘Bilo ih je 7, nisam mogao protiv njih’

OgPortal

Hitni sastanci u EMA-i nakon odgode isporuke cjepiva Johnson&Johnsona, oglasio se i HZJZ

OgPortal

Poziv za predaju ponuda predavača u programima obrazovanja odraslih

OgPortal

Ogulinka Milana Kalmar jedina je certificirana postpartum doula na središnjem području Hrvatske

OgPortal

Milanović se sastao s braniteljima: ‘Pitanje nestalih mora se riješiti prije ulaska Srbije u EU‘

OgPortal

Možemo! Karlovac i Nova ljevica – Loše upravljanje pandemijom u Karlovačkoj županiji

OgPortal