Čestitka gradonačelnika Domitrovića

Gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović svim svojim sugrađanima uputio je čestitku povodom Dana grada i blagdana Uzvišenja Sv. Križa. U njoj navodi:

Povodom Dana Grada Ogulina i župe Sv. Križa, uz dobre želje za budućnost i prosperitet našega Grada, svim građanima i vjernicima upućujem čestitke.

Drage Ogulinke i  Ogulinci !
Uz čestitke koje vam upućujem povodom Dana Grada Ogulina, želim vam se obratiti sa par riječi, kao svojim dragim sugrađanima.
U ovim danima proslave ističemo sve ono što je dosad učinjeno i što još treba kako bi se u ovom prekrasnom kraju lijepo živjelo.
Od kako sam preuzeo dužnost gradonačelnika nastojim provesti do kraja već započete projekte i osmisliti nove, osobito vezane za izgradnju komunalne infrastrukture.
Raznim poticajima nastojimo oživiti gospodarstvo i socijalnim programom dati potporu onima najugroženijima.
Ozbiljno se radi na popunjavanju Poduzetničke zone, koja će izgradnjom poslovnih pogona omogućiti zapošljavanje Ogulinaca. Isto tako potičemo njegovanje kulture i tradicije, posebno vezano za razvoj turizma u ovom našem lijepom ogulinskom kraju.
Na nama je da u tome ustrajemo, da svoje sposobnosti i ljubav prema Ogulinu pretočimo u djela, za dobrobit svakog pojedinca.
Još jednom želim svako dobro Ogulinu, Ogulinkama  i Ogulincima.

Gradonačelnik
Dalibor Domitrović

Facebook Comments