Aktualno Županija

Centar za gospodarenje otpada u okolici Karlovca konačno ušao u novu fazu – postupak javne nabave “težak” 180 milijuna kuna

Tek nešto manje od 180 milijuna kuna bez PDV-a iznosi ukupna vrijednost javne nabave za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom na Babinoj gori u okolici Karlovca.

Projekt koji je započeo prije gotovo dvanaest godina konačno je došao u tu fazu, pa iz Karlovačke županije javljaju da je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske i u Službenom listu EU 13. rujna objavljena Obavijest o nadmetanju za postupak javne nabave: Projektiranje i izvođenje radova izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Babina gora.

– Uz Obavijest o nadmetanju, objavljena je i Dokumentacija o nabavi za navedeni postupak javne nabave. Procijenjena vrijednost nabave iznosi 179.903.225,00 kn, bez PDV-a dok je rok za dostavljanje ponuda je 25. 10. 2019. godine u 9.00 sati, kažu u Županiji.

Uz već ranije pokrenute postupke javne nabave za Usluge informiranja javnosti, promidžbe i vidljivosti projekta CGO Babina gora; Usluge tehničke pomoći i upravljanja projektom CGO Babina gora te Usluge nadzora nad projektiranjem i izgradnjom CGO Babina gora, ovom objavom pokrenuti su svi postupci javne nabave koji su u sklopu projekta „Centar za gospodarenje otpadom Babina gora“ planirani za 2019. godinu. (KAportal.hr)