Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeno dijete

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i pet prometnih nesreća od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

Isključeni iz prometa zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola
Jučer su policijski službenici na području Slunja utvrdili da osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,57 g/kg upravlja 53-godišnjak, a na području Karlovca pod utjecajem alkohola od 1,95 g/kg upravlja 60-godišnjak. Ujedno, 60-godišnji vozač je prouzročio i prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene. Vozači su uhićeni i smješteni u posebne prostorije policije te će protiv obojice, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama biti podnesen optužni prijedlog.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom
Jučer u 8.15 sati u mjestu Polojski Varoš, općina Cetingrad dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 20-godišnjakinja koja je u oštrom zavoju zbog masnoće na kolniku izgubila nadzor nad upravljačem te prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđeno dijete, dok su 20-godišnja vozačica i 51-godišnji putnik lakše ozlijeđeni. U cilju utvrđivanja svih ostalih okolnosti provodi se daljnje kriminalistiko istraživanje.