Aktualno Sport

Nove rukometne snage u velikom rukometu

S prvim utakmicama velikog rukometa startali su Dječaci B rođeni 2008.godine i mlađi.Oni u u subotu odigrali u Rijeci prve utakmice u 1.Hrvatskoj rukometnoj ligi za Dječake B,regija zapad. Protivnici su im bile ekipe Viškova i Zameta. Naši dječaci pod tremom i dojmom prvih velikih ligaških utakmica izgubili su obje utakmice od protivnika koji veliki rukomet igraju godinu više od njih, te se može reći da je i u ovom dječjem uzrastu presudilo iskustvo. Prvu utakmicu od Viškova izgubili su 12:6, a drugu usprkos početnom vodstvu nad Zametom 3:0,izgubili su 11:7.

Veseli kontinuirani i svakodnevni rad ove generacije, koja će ubrzo početi naplaćivati rezultate svog predanog rada. U obje utakmice golove su postigli Sven Stošić 6, Karlo Salopek 4, Vito Srdarev 2 i Dominik Đurđević 1. Svoj doprinos u igri dali su : Borna Poljak, Jakov Matasić, Dino Jelić, Ivano Jelić, Karlo Draženović, Patrik Francetić te golmani Ante Bašić i Leo Krznarić.

Prvenstvo u ovoj geografski dosta udaljenoj ligi igra se i naredni vikend u Kašteliru kraj Poreča gdje će naši dječaci odmjeriti snage s Kaštelirom i Rovinjem.

Trener ove ekipe dječaka je Dubravko Dragičević.