Aktualno Sport

Rezultati nogometaša

1.ŽNL – 8.kolo

DOBRA – ILOVAC 2:0
ZRINSKI OZALJ – OGULIN 2:1

U nedjelju je odigrano 8.kolo 1.ŽNL. Nogometaši Ogulina gostovali su u Malom Erjavcu kod Zrinskog Ozlja. Počelo je dobro, Ogulin je poveo golom Marka Poljaka već u 1.minuti, no Zrinski je krajem poluvremena izjednačio. U nastavku je također bilo izjednačeno, no ipak su domaći uspjeli postići pobjedonosni pogodak i tako nogometašima Ogulina nanijeli treći uzastopni poraz.
Nogometaši Dobre su, nakon vrlo lošeg starta i samo jednog osvojenog boda u prvih 6 kola, napokon proradili i u nedjelju zabilježili i drugu pobjedu: nadigrali su u Svetom Petru momčad karlovačkog Ilovca sa 2:0.

Uostalim utakmicama nogometaši vodećeg Vatrogasca na svom su igralištu u Gornjem Mekušju ugostili pretposljednju Dugu Resu 1929. Poveli su u drugom poluvremenu, ali Dugorešani su uspjeli poravnati i s konačnih 1:1 otkinuti im bod. Još lošije prošao je drugoplasirani Ilovac. Na gostovanju u Svetom Petru kod posljednjeplasirane Dobre poražen je rezultatom 2:0. Slunj je zadržao 3. poziciju minimalnom 1:0 domaćom pobjedom nad Koranom. Croatia ’78 povela je u Vojniću, no domaći Vojnić ’95 napravio je preokret i na kraju slavio s 3:1.
Nakon 8.kola vodi Vatrogasac sa 16 bodova, drugi je Ilovac sa 15, Ogulin je pao na 7.mjesto sa 9 bodova, a Dobra je i dalje posljednja deseta sa 7 boda, koliko ima i Duga Resa..
U 9.kolu, koje se igra u nedjelju, s početkom od 16,00 sati, igra se ogulinski derbi između nogometaša Ogulina i Dobre.

2.ŽNL – 7.kolo

OŠTARIJE – CETINGRAD 1:2
U 7.kolu 2.ŽNL nogometaši Oštarija ugostili su momčad Cetingrada i izgubili sa 2:1 (Ivan Šimić 1). U ostalim utakmicama, novigradska Dobra je 3:0 pobjedom u Brežanima nad Frankopanom ostala usamljena na vrhu ljestvice Druge županijske lige jer je drugoplasirani Barilović bio slobodan.
Šišljavić je na svom terenu sa 4:1 nadigrao Mladost iz Rečice. Draganić je na svom travnjaku s 3:0 bio bolji od Krnjaka, Mrežnica je s uvjerljivih 5:0 odnijela bodove iz Donjeg Mekušja, a uspješan gost bila je i Vrlovka, koja je u Vojniću pobijedila posljednjeplasiranu Petrovu Goru rezultatom 3:2.
Na tablici vodi Dobra iz Novigrada sa 18 bodova, Barilović je drugi s 15 bodova, Oštarije su sedme sa 10 bodova.
U 8.kolu, nogometaši Oštarija gostuju kod Krnjaka (10.mjesto).

NOGOMET – MLADI
Juniori, 1.ŽNL, 5.kolo: Dobra – Zrinski Ozalj 0:1, Ogulin – Croatia 78 3:0 (Borna Salopek, Alen Bosnić i Niko Oskoruš 1)
Pioniri, 1.ŽNL, 5.kolo: Dobra – Karlovac 1919 2:2 (Marko Brozović i Ivica Popović 1), Ogulin – Korana 5:1 (Andrija Štefanac 2, Luka Kučinić, Stipe Mihalić i Niko Oskoruš 1)
Ml.pioniri, 1.ŽNL, 5.kolo: Dobra – Karlovac 1919 0:3, Ogulin – Korana 3:0 (Goran Vignjević i Matej Vukelja 1, Ag 1)
Ml.pioniri, 2.ŽNL:
Limači, 5.kolo: Karlovac 1919 – Dobra 3:1 (Antonio Andrić), ŠN Ogulin – Slunj 8:1 (Gabrijel Kirasić 2, Fran Božičević, Teo Kučinić, David Stišić, Vedran Višnjić, Adrijan Ferataj 1, Ag 1)
Karlići: Karlovac I – ŠN Ogulin I 5:1 (Adrian Noa Pribanić 1)

(D.P.)