Aktualno OG sada Ogulin

Mališani kod gradonačelnika

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna gradonačelnik Dalibor Domitrović je u velikoj dvorani Gradske vijećnice upriličio prijam za mališane Dječjeg vrtića Bistrac, djecu i mlade ogulinskih osnovnih i srednjih škola, te predstavnike ogulinskog Društva Naša djeca.

Gradonačelnik Domitrović je saslušao prijedloge, pitanja i kritike najmlađih, pri tom pohvalivši njihov angažman i zinteresiranost za poboljšanje kvalitete života najmlađih u našem gradu. Poželio im je puno uspjeha i sreće u njihovom daljnjem školovanju, obećavši pri tome da će Grad Ogulin i dalje pratiti i podupirati rad djece i mladih.

U ime okupljenih, gradonačelniku se na prijamu zahvalila predsjednica Društva naša djeca Ogulin Ljiljana Kaurić. Istakla je kako je ponosna na ovogodišnji, doista bogat program obilježavanja Dječjeg tjedna kojeg realiziraju zahvaljujući uspješnoj suradnji s ogulinskim odgojno – obrazovnim ustanovama, te udrugama. Pri tom je s nazočnima podijelila i vijest kako je na 8 lokacija na području grada započelo postavljanje nove prometne signalizacije s likovima iz Šegrta Hlapića, a već sutra ujutro vozači će ih moći vidjeti. Dio je to projekta pod nazivom “Stop brzini”, a on će biti predstavljen u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna u petak od 10 sati.

Prijamu su nazočili i zamjenici gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, ravnatelj Prve osnovne škole Zvonko Ranogajec, ravnateljica Dječjeg vrtića Ivanka Turković i predsjednica Društva Naša djeca Ljiljana Kaurić.