Aktualno Sport

Rukometaši igrali protiv Kaštelira

2.HRL zapad, 5.kolo

OGULIN – 28.APRIL 25:27 (13:13)

U 5.kolu 2.HRL zapad rukometaši Ogulina ugostili su pred preko 200 gledatelja momčad „25.April“ iz Kaštelira. Iako ponovno nekompletni, zaigrali su vrlo dobro, iako su gosti pružili vrlo jaki otpor. Cijelo prvo poluvrijeme ogulinski rukometaši bili su u vodstvu gol ili dva, no vrlo rigorozni suci čak šest puta su isključivali domaće, što su gosti iz Kaštelira uspješno iskorištavali i držali rezultatski priključak, pa se na odmor otišlo s neriješenim rezultatom 13:13. U nastavku su gosti preuzeli rezultatsku prednost i vodili od 1 do 4 razlike, ali sredinom poluvremena opet su naši rukometaši uspjeli izjednačiti. I onda opet, nekoliko isključenja domaćih i sumnjivo dosuđenih lopti za goste, ponovno vodi Kaštelir u vodstvo od nekoliko golova razlike, što rukometaši Ogulina nisu mogli dostići, pa su gosti pobijedili sa 27:25.

Za Ogulin su pod vodstvom trenera Dubravka Dragičevića igrali vratari David Kučinić, David Stipetić i Josip Vučić, te David Stipetić 12, Mihael Porubić 3, Tin Ivan Brozović, Luka Turković, Marko Poljak i Filip gašparović po 2 gola, Kristijan Matijašić i Andrija Poljak 1, te Danijel Orle, Antonio Drašković, Lovro Petrušić, Alen Stipetić, Andrija Gaši.

Nakon 5.kola rukometaši Ogulina su u donjem dijelu tablice sa 2 boda (1 pobjeda i 3 poraza), a u sljedećem kolu su slobodni. (D.P.)