Aktualno Promo članak

Otvorena “Suvenirnica i gift shop”

Danas je u Ogulinu otvorena “Suvenirnica i gift shop” na adresi Ivane Brlić Mažuranić 4, (u zgradi željezarije Dalis preko puta Elektre). Vlasnica ovog novog obrta je Lara Salopek, a službenom otvorenju nazočili su zamjenici gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja. Svojom nazočnošću, još jednom su pokazali podršku malim obrtnicima koji kreću u novu poslovnu avanturu. Potporu su svojom nazočnošću, među ostalima, pružili i ravnatelji, te djelatnici pojedinih gradskih tvrtki i ustanova.

Inače, Suvenirnica i gift shop, nudi vam bogat asortiman suvenira, magneta i razglednica, te poklon paketa s motivima Ogulina.
Vlasnica se udružila  s lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima tako da u ponudi ima i domaće proizvode od meda, kupinovo vino, ogulinsku lavandu i još mnogo toga.

Između ostalog, u Suvenirnici i gift shopu nude vam i tisak na majice, kemijske, upaljače, graviranje na svim materijalima, izradu privjesaka i još mnogo toga. Sve to idealno je za poklone vašim poslovnim partnerima, ali i prijateljima za razne prigode.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 09,00 do 18,00 sati, subotom od 09,00 do 13,00 sati, te nedjeljom od 09,00 do 12,00 sati. Dođite sami i uvjerite se u ponudu ove nove trgovine, koja će svakako dobro doći i turistima koji posjećuju naš grad!