Aktualno Promo članak

Ovih blagdana čujem bolje!

Jeste li se ikada zapitali što to sve naše živote čini kompletnima?
Uz ljubav, sreću, zadovoljstvo i uspjeh, tu su i druženja, smijeh i razgovori s našim bližnjima.
Činjenica je kako je dobar sluh esencijalan za naše postojanje, jer sreću možemo i čuti.

Možda ste tijekom razgovora s ukućanima, kolegama ili prijateljima već primjetili neke znakove oštećenog sluha poput neugodnog pištanja, zujanja ili šumova u ušima. Ukoliko ste osjetili neke od tih simptoma, svakako dogovorite testiranje svog sluha što prije kako biste prevenirali dodatne smetnje, moguću nagluhost, odumiranje slušnih živaca, kao i nepovratni gubitak sluha.

Preporučljivo je jednom godišnje obaviti besplatno testiranje sluha kod otoakustičara, kako biste na vrijeme uočili eventualne promjene u sluhu. Testiranje sluha je potpuno bezbolno i traje tridesetak minuta. Zamislite to poput redovitog odlaska stomatologu ili okulistu, jer sluh je važan za naš život, snalaženje u prostoru i vremenu te je zadužan za nesmetanu komunikaciju s okolinom i lakši rad.

Tijekom prosinca posjetite vama najbližu Bontech poslovnicu i provjerite svoj sluh. Ukoliko vam je potrebno slušno pomagalo, Bontechovim one-stop-shop principom možete već isti dan uživati u svim zvukovima bez ikakvih smetnji. Donesite odluku, recite sebi i drugima „Ovih blagdana čujem bolje!“ i dogovorite svoj termin na 0800 44 66, a Bontech će vas darovati blagdanskim popustima do 30% i poklonima iznenađenja.

U ovo blagdansko vrijeme prisjetite se da je važno i sebi pokloniti nešto što će vam donijeti osmijeh na lice. Vi to zaslužujete.