Aktualno Promo članak

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u petak u Ogulinu

Prema riječima predsjednika Županijske organizacije SDP-a Ivana Vukovića, središnji predizborni skup za našu županiju, predsjedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića, održat će se u Ogulinu.

Bit će to u petak 13. prosinca, s početkom u 17 sati, u Sportskoj dvorani  u središtu Ogulina.

Organizatori pozivaju sve građane da dođu na skup i čuju što ima za poručiti čovjek  koji želi normalnu Hrvatsku. Ujedno podsjećaju na poruke Zorana Mianovića, koji kaže:

“Jasno je kako Hrvatskoj treba predsjednik s karakterom za Hrvatsku sa stavom i zato vam želim pružiti svoje veliko iskustvo kako bi nastavio raditi za vas – za sve nas. To mi je uvijek bila najveća čast. Netko mora čvrsto stati protiv nepravde i lopovluka, protiv nasilja i mržnje, stati za ljude i za život po pravilima u uređenoj državi u kojoj je jednostavno – lijepo živjeti.

Za mene je Hrvatska moderna, znatiželjna i otvorena zemlja koja njeguje svoju tradiciju, ali koja je uvijek spremna iskoračiti naprijed. Vrijeme je da budemo ono što možemo – uspješna europska nacija. Zemlja sa stavom u kojoj svatko treba biti jednak pred zakonom!
Kao predsjednik s karakterom bit ću predsjednik kojem su hrvatski interesi i ponos hrvatskih građana na prvome mjestu. Neću raditi ni protiv koga, nego samo za Hrvatsku. Za zemlju u kojoj većina zna kako im za uspjeh i sreću ne treba iskaznica jedne stranke, nego normalan život ispunjen radom, trudom i željom.”