Promo članak

Otvorena prva praonica – peglaonica rublja Laundry, vlasnice Jelene Ivošević!

Jelena Ivošević danas je vjerojatno usrećila brojne žene,  a možda i muškarce:), otvorivši u Ogulinu prvu praonicu-peglaonicu rublja!

Već nekoliko trenutaka nakon otvorenja stigla joj je i prva mušterija, noseći u vrećici deku koju ne može sama opratiti kod kuće, a Jelena će to sigurno učiniti na najbolji mogući način i u kratkom roku.

Kasnije su joj se pridružili i prijatelji, te budući suradnici, a među njima i gradonačelnik Dalibor Domitrović, kojeg raduje svako novo radno mjesto i sve veći broj mladih koji se bave poduzetništvom.

Osim usluga pranja i sušenja, Jelena će vam robu i oglačati, a možete joj donijeti i zavjese i posteljinu, i odjeću, i deke i  poplune, i radnu odjeću…Pobrinut će se ona i za dostavu, a to će sigurno obradovati i vlasnike apartmana kojih je u gradu sve više.

Praonica – peglaonica rublja Laundry nalazi se na Sv. Jakovu 2, kod rotora.

S obzirom da su pred nama blagdani, poduzetna Jelena odlučila je omogućiti da se kod nje kupi poklon bon, koji se može darovati.

Ako vam trebaju dodatne informacije, slobodno se javite na broj 097 622 39 54, a Jelenin radostan smijeh sigurno će vam uljepšati dan.