Aktualno Promo članak

U Caffe bar Bačva – morate doći!

U Ogulinu je jučer svečano, uz goste i veliki vatromet, otvoren Caffe bar Bačva, na adresi Sv. Petar 43 a. Prekrasan pogled iz njega pruža se na Klek i rijeku Dobru, a ljubazni vlasnici vjeruju da će građani u ovo blagdanske dane, ali i nakon toga, uživati u nečem novom.

Naime, Danijela Božac i Igor Badanjak odlučili su krenuti u nešto izazovno, te su caffe bar nazvali “Bačva”  jer im je to, kažu nam,  bilo simpa, s obzirom da su  ljubitelji drva i starina, te imaju puno starih bačvi, koje predstavljaju poveznicu drveta,  starih zanata i svega što u njih stane, od vina, pive,  viskija…

Papirologija im je zadavala glavobolju, pa je otvorenje  čekalo rješavanje problema, što zbog birokracije, što zbog  zakona i organiziranosti službi.  No, uspjeli su!

Caffe bar “Bačva” otvoren je  svaki dan od 6 do 24 sata, a posebnost prostora kojeg su sami uređivali su  šank, ručno izrađen oblicama, te lusteri od drvenih dasaka.

“Trebate pogledati i osjetiti toplinu  drva i ugođaj pozitivne energije koji želimo u svom lokalu. Zato dođite, opustite se i uživajte u pogledu na prirodu i predivan, ogulinski kraj”-poručuje simpatična i vedra vlasnica Danijela.