Na staž kod Jelića: Karlovačka županija opet zapošljava, ali ovaj put vježbenike – najviše radnih mjesta u Uredu župana

Nakon što je krajem prošle godine popunila tri pročelnička mjesta, Karlovačka županija opet zapošljava.

Ali ovaj put, samo one u potrazi za radnim iskustvom – vježbenike.

Treba ih sedam u tri upravna odjela, od čega većinu, četiri, u Uredu župana i to na određeno vrijeme, godinu dana. Za sva mjesta kandidati moraju biti bez radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci ili s radnim iskustvom kraćim od vremena propisanog za vježbenički staž, dok su uvjeti o završenom obrazovanju različiti.

Tako zainteresirani za dva mjesta višeg stručnog suradnika za pravna pitanja u Uredu župana moraju imati VSS, biti magistar struke ili stručni specijalist pravne struke, te, što je uvjet i za ostala vježbenička mjesta, poznavati rad na računalu, dok dva viša referenta za analitičko planske poslove trebaju imati VŠS: sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik ekonomske ili pravne struke.

U Upravnom odjelu za graditeljstvo i okoliš trebaju dva vježbenika. Budući viši referent za izvlaštenja, uz već spomenute uvjete iste za sve, treba biti VŠS, sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik upravne struke, a viši stručni suradnik za zaštitu prirode i okoliša VSS magistar struke ili sveučilišni specijalist ekološke, agronomske, rudarsko-geološke ili geodetske struke.

Za jednog vježbenika, višeg referenta za zdravstvo i humanitarnu pomoć, ima mjesta u Upravnom odjelu za hrvatske branitelje i zdravstvo. Zainteresirani kandidati, uz one uvjete o radnom (ne)iskustvu i radu na računalu, trebaju imati VŠS, zvanje sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik društvene struke.

Natječaji su otvoreni do 25. siječnja. (KAportal.hr)

Facebook Comments