Aktualno Sport

Rukometaši na memorijalnom turniru “Zvonimir Škerl”

Ekipa koja će u nastavku sezone 1.lige mlađih kadeta mnogima “pomrsiti ” račune.

Mlađi kadeti rukometnog kluba Ogulin u subotu,18.siječnja sudjelovali su u Rijeci na jakom memorijalnom turniru “Zvonimir Škerl”. Turnir je okupio ponajbolje ekipe regije zapad (Zamet, Gospić, Labin, Selce, Kozala, Ogulin), a naši mlađi kadeti prikazali su izvrsnu igru. U prvoj utakmici protiv jake momčadi Zamet koja trenutno drži drugu poziciju 1.Hrvatske lige mlađih kadeta-zapad odigrali su neriješeno 22:22. Bila je to najbolja predstava ove generacije koja je brzom igrom i čvrstom obranom radila podosta problema neugodnim protivnicima. Naši mlađi kadeti nisu se predavali ni kad su početkom drugog poluvremena gubili pet razlike već su svojom čvrstinom i borbenošću preokrenuli utakmicu.
Nakon kratkog odmora zaigrali su utakmicu protiv drugog neugodnog protivnika iz Labina gdje su prvi dio utakmice završili vodstvom 13:12. U drugom djelu pomanjkanje snage i kraća klupa rezultirala je časnim porazom od 23:19, a u posljednjoj utakmici naši mlađi kadeti savladali su uvjerljivo Selce s rezultatom 17:12.
Bio je ovo turnir gdje je jedan gol presudio da naši mlađi kadeti nisu izborili medalju s ovog jakog turnira, ali više od svega veseli sjajni momčadski duh i stasanje ove ekipe u ozbiljnu momčad koja će u nastavku sezone 1.lige mlađih kadeta mnogima “pomrsiti ” račune.
Za Ogulin su nastupili: Denis Stipetić, Erik Bertović, Filip Matešković, Filip Cipek, Mateo Blašković, Karlo Francetić, Tomislav Mateša, Šimun Sabljak, Mihael Vučić, Mijo Šajn, Dino Stipetić i golman Vito Perković. (D.P.)

davdavdav