Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Krule – “govno od mobitela sve čuje što pričaš”

Pola sata sam pričao na glas, sam sa sobom, mobitel na stolu.

Znate i sami za to… ono kad s prijateljem pričaš, recimo, o biciklima… nakon pola sata odeš mobitelom na internet, a tamo ti iskaču reklame za bicikle… jer to govno od mobitela sve čuje što pričaš pa ti tako i “samo od sebe” nudi reklame.

Iša ja zajebat mobitel i cijeli sistem… pola sata sam pričao na glas, sam sa sobom, mobitel na stolu… još se za neke stvari derem da me dobro čuje:

– “Vozim ovaj skupi auto al rado bi kupio još skuplji, imam para boli me kurac. Moram i na more otići, bar Maldivi! Da da MALDIVI!!! Sad kad imam para, karao bi najskuplje animir dame al ih ne mogu naći, NE MOGU IH NAĆ, KO ZNA GDJE IH IMAAA???!!!”

Reko sad kad krenu ispadati oglasi za brze aute, egzotične plaže, zgodne žene… kad ono… majkatejebala… nakon samo 10 minuta evo prvog oglasa – opel vectra 93-će godište, čipirana, 46 konjskih snaga. Reko id u pm… kad eto drugog oglasa – na slici sunce prži, pijesak sa strane, piše ispod “Maldivi za samo 6 000 kn” Reko ajd bar je to skužio. Malo bolje pogledam, ono na slici građevinska mješalica marke “Maldivi” zapremine 330 litara, za 6 i 600

Čekam treći oglas za animir dame… izađe video reklama… u njoj zgodna plavuša u minjaku… doduše ništa ne priča, al bogami zgodna. Uto uđe čojk u kadar, priča nešto i lijevom nogom otresa gore-dolje. Kako on nogom otresa, ova plavuša sve veća. Reko koja ovo pička materna… kad ono reklama za sex-shop i lutke na napuhivačko karanje. Gledam cijenu lutke, odmah odusto. Naglas izustim:
– “Ako ništa, dobra mu ova pumpa!”
… izleti reklama za benzinsku.

Pa u pm i sve…