Aktualno OG sada Ogulin

Odgođena 5. sjednica Skupštine ogulinske Turističke zajednice

U Maloj dvorani Gradske vijećnice Grada Ogulina u srijedu je trebala biti održana 5. sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Ogulina.

Dnevnim redom predviđene su bile ukupno 4 točke, a između ostaloga trebalo je biti podneseno Izvješće o izvršenju programa rada Turističke zajednice grada Ogulina za 2019. godinu. Ovo Izvješće trebalo je obuhvatiti i Izvješće o radu direktorice Turističkog ureda, Predsjednika TZ grada i Turističke zajednice grada Ogulina za 2019. godinu, financijsko izvješće za prethodnu godinu kao i Izvješće o radu Turističkog vijeća i Izvješće Nadzornog odbora o financijskom poslovanju i izvršenju Programa rada za 2019. godinu.

Na samom početku, okupljene članove pozdravio je predsjednik Skupštine Dalibor Domitrović napomenuvši kako zbog nedostatka kvoruma, a sukladno relevnatnim zakonskim propisima, ipak neće biti održana 5. sjednica Skupštine. Stoga je donesena odluka da se održavanje 5. sjednice Skupštine Turističke zajednice grada Ogulina zakaže ponovno za 20. ožujak.

Dalibor Domitrović iskoristio je ovu priliku te skupštinare izvjestio da je, neposredno prije početka nesuđene sjednice Skupštine, održana i sjednica Turističkog vijeća grada Ogulina sa istim dnevnim redom, a sve točke su redom jednoglasno usvojene.