Aktualno Županija

Svi nalazi negativni!

Jučer je obavljeno testiranje 39 osoba na COVID – 19 te su svi pristigli nalazi negativni.

Karlovačka županija i dalje ima ukupno 30 oboljelih osoba (29+1). Među njima su 3 osobe hospitalizirane u OB Karlovac, 14 ih je na kućnom liječenju, 2 osobe u bolnici Fran Mihaljević u Zagrebu, 10 osoba je izliječeno, a jedna (1) je osoba preminula.
Zdravstvene ustanove u Karlovačkoj županiji nisu zabilježile probleme u svome radu te redovito zbrinjavaju ostale pacijente. Tako je u OB Karlovac 167 hospitaliziranih pacijenata, OB Ogulin njih 43 te u Specijalnoj bolnici za produženo liječenje Duga Resa 71 hospitalizirani pacijent.
Tijekom protekla 24 sata službenici Policijske uprave karlovačke proveli su 176 provjera osoba u samoizolaciji, te broj ukupnih provjera sada iznosi 3321. Jučer nije evidentirano niti jedno kršenje mjera samoizolacije, koje je su na snazi za 345 osoba. Također nisu evidentirana kršenja mjera propusnice, a ukupan broj kršenja ove mjere do sada je 209.
Stožeri su na području Karlovačke županije jučer izdali 363 propusnica za putovanje izvan granica županije, saznajemo iz Stožera CZ naše županije.