Svi nalazi negativni!

Jučer je obavljeno testiranje 39 osoba na COVID – 19 te su svi pristigli nalazi negativni.

Karlovačka županija i dalje ima ukupno 30 oboljelih osoba (29+1). Među njima su 3 osobe hospitalizirane u OB Karlovac, 14 ih je na kućnom liječenju, 2 osobe u bolnici Fran Mihaljević u Zagrebu, 10 osoba je izliječeno, a jedna (1) je osoba preminula.
Zdravstvene ustanove u Karlovačkoj županiji nisu zabilježile probleme u svome radu te redovito zbrinjavaju ostale pacijente. Tako je u OB Karlovac 167 hospitaliziranih pacijenata, OB Ogulin njih 43 te u Specijalnoj bolnici za produženo liječenje Duga Resa 71 hospitalizirani pacijent.
Tijekom protekla 24 sata službenici Policijske uprave karlovačke proveli su 176 provjera osoba u samoizolaciji, te broj ukupnih provjera sada iznosi 3321. Jučer nije evidentirano niti jedno kršenje mjera samoizolacije, koje je su na snazi za 345 osoba. Također nisu evidentirana kršenja mjera propusnice, a ukupan broj kršenja ove mjere do sada je 209.
Stožeri su na području Karlovačke županije jučer izdali 363 propusnica za putovanje izvan granica županije, saznajemo iz Stožera CZ naše županije.

Facebook Comments