Aktualno OG sada Ogulin

37-godišnjak vozio tri kilograma “speeda”, uhvaćen na autocesti kod Bosiljeva

policija promet regulacija

 

U srijedu 22. travnja na autocesti A1, kod čvora Bosiljevo, policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije Ravnateljstva policije zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, a na mjestu suvozača nalazila se 28-godišnja hrvatska državljanka, javlja policija.

Tijekom kontrole vozača i vozila, posumnjalo se da se u vozilu prevozi droga zbog čega su daljnje postupanje preuzeli policijski službenici Policijske uprave karlovačke. Temeljem Naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili su pretragu vozila kojom prilikom je u prtljažniku pronađeno ukupno 3035 grama suhe bijele praškaste tvari za koju je preliminarnim ispitivanjem utvrđeno da se radi o drogi „Amfetamin“ tipa „Speed“. Pronađena droga biti će dostavljena na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 37-godišnjaka i 28-godišnjakinje podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, dok je 37-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Zbog promjene poslovnika, Orban prijeti da će njegova stranka napustiti EPP

OgPortal

Od danas poskupile cigarete i duhanski proizvodi – evo i za koliko!

OgPortal

Otvoreno reciklažno dvorište

OgPortal

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy proglašen krivim, dobio je tri godine zatvora!

OgPortal

Prošli tjedan uz potres još i detonacije – dobili smo odgovor Policijske uprave Karlovačke

OgPortal

Doznajemo detalje nove prijave protiv uhićenog stečajnog upravitelja: ‘Prodao je dio tvrtke 10 puta ispod cijene’

OgPortal