Aktualno OG sada Ogulin

Na biciklu do Međugorja i natrag

Poznati ogulinski biciklistički entuzijasti Goran Stipetić i prof Ivan Puškarić Studio često nam se jave sa nekog od svojih biciklističkih putovanja. Tako je bilo i ovaj put, kad su nam se javili nakon završenog puta do Međugorja i natrag. Na put dug 873 kilometra krenuli su 16. lipnja i vratili se u subotu 20. lipnja.

Kako nam kažu, dnevno su vozili između 170 i 180 kilometara, a ruta vožnje je bila: Ogulin – Gospić – Gračac – Knin – Imotski – Međugorje – Makarska – Split – Benkovac – Obrovac – Gračac – Gospić – Ogulin. Cijelo biciklističko putovanje prošlo je bez problema i poteškoća kako na hrvatskom dijelu puta tako i dijelu od par sati kroz Bosnu i Hercegovinu. Imali su srću da su ih pratile povoljne vremenske prilike. Za vrijeme putovanja imali su i nekoliko noćenja i to u Gračacu, Imotskom, Omišu i u povratku ponovo u Gračacu.

S obzirom na njihove dugogodišnje biciklističke treninge, dodaju kako nakon ove vožnje nisu umorni, a dodatnu snagu prilikom takvih putovanja daje im njihova ljubav prema biciklizmu. S nestrpljenjem očekujemo neko njihovo novo putovanje.