Aktualno OG sada Ogulin

Kandidati SDSS-a posjetili Drežnicu i Jasenak

Predizborna kampanja za predstojeće parlamentarne izbore, iako poprilično drugačija no sve prijašnje, se zahuktava. Jučer su tako predstavnici SDSS-a, koji su svoje kandidate istakli u 12. izbornoj jedinici, posjetili Drežnicu i Jasenak.

Milorad Pupovac, njegov zamjenik na izbornoj listi Dejan Mihajlović i Boris Milošević obišli su devastirani Memorijalni centar i Spomen školu u Drežnici, koja je razrušena i pored koje je spomenik žrtvama Drugog svjetskog rata. Obišli su i mjesno groblje, u čijoj blizini uskoro počinje izgradnja mrtvačnice te pilanu. Prigodu su iskoristili za razgovor sa mještanima i simpatizerima, a kao jedan od najvećih problema na ovom području i dalje se ističe pitanje neriješenih zemljišnih knjiga.
Potom su posjetili Jasenak, HOC Bjelolasicu, te prostorije i članove Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jasenak, koje pokriva područje Drežnice i Musulinskog potoka.
Ovom prigodom jasenačkim vatrogascima uručena je donacija u iznosu od 50.000 kuna. Novac će, kako doznajemo, biti uložen u uređenje prostorija, koje će zajedno koristiti i vatrogasci i Mjesni odbor Jasenak.