Promo članak

Hrvatska treba restart u svim segmentima!

Poštovani,
Kao Vaš zastupnik u Saboru Republike Hrvatske zalagat ću se za društvene, gospodarske i političke promjene, koje su Hrvatskoj danas potrebne.
Umjesto kritičnog oporbenog pristupa , zalagat ću se za konkretna rješenja i mjere koje će transformirati ekonomiju i društvo.
Današnja je Hrvatska ekonomski slaba, demokratski deficitarna, obrazovno zastarjela, infrastrukturno zapuštena, socijalno podijeljena i administrativno neučinkovita. Uza sve to, Hrvatska je pogođena i novom globalnom krizom. Stoga je potreba za korjenitim promjenama hitna.
Naš cilj, moj cilj , jest u što kraćem vremenu sanirati posljedice krize izazvane pandemijom COVID-19, pokrenuti gospodarstvo, smanjiti nezaposlenost, te omogućiti rast plaća i mirovina.
Hrvatska treba restart u svim segmentima! Naš program osigurava novi početak za Hrvatsku i njene građane.
Posebnu pozornost ću posvetit lokalnim infrastrukturnim projektima koji su od značaja za našu, Karlovačku županiju, poput izgradnje i rekonstrukcije željezničke mreže, gradnje drugog kolosijeka željezničke pruge Zagreb – Karlovac, te izgradnje sustava zaštite Karlovca i Ogulina od poplava.
Naša Restart koalicija omogućuje rješenja u kriznim situacijama, s ljudima koji znaju kako izvući zemlju iz krize.
U nedjelju izađite na izbore i dajte povjerenje listi br 19, kandidatu br.6.

Vaš Ivan Vuković

Ivan Vuković b