Aktualno OG sada Ogulin

Mažoretkinje na online turniru

Mažoretkinje Društva Naša djeca Ogulin u lipnju su sudjelovale na jednom, neobičnom turniru. Naime, obzirom na epidemiološku situaciju, u organizaciji Mažoret saveza Hrvatske, održan je “online” turnir na koji se prijavilo 13 sastava.

Ogulinske mažoretkinje dječjeg i kadetskog sastava nastupile su putem Zoom aplikacije, a zauzevši prva tri mjesta, lako je zaključiti da su djevojčice postigle odlične rezultate. Ovim povodom, predsjednica DND-a Ljiljana Kaurić na posljednjem je treningu djevojčicama uručila i medalje koje su stigle poštom.

Iz dječjeg sastava Una Šikonja i Lorena Moguš osvojile su drugo mjesto. Kadetkinje koje su u solo nastupu osvojile drugo mjesto su: Lana Matović, Marinela Vučić, Lana Puškarić, Petra Salopek, Sara Ferić, Jagoda Radočaj i Marija Badanjak. U istoj kategoriji Josipa Vukelja osvojila je treće mjesto. Najuspješnije su bile Marina Blašković i Marta Turudić koje su svojim plesom zaslužile zlatne medalje.

Formacija kadeta osvojila je treće mjesto, a nastupile su Iris Ferić, Nora Rendulić, Katja Blažina, Magdalena Badanjak i Lucija Salopek.

Trenerice su: Marija Ceranić, Laura Vučić i Helena Cindrić.