Aktualno OG sada Ogulin

Darko Pribanić novi predsjednik Kuglačkog saveza Karlovačke županije

Uz novog predsjednika i dopredsjednika Josipa Latkovića, u novi Upravni odbor izabrani su Ivica Bertović, Dane Gašparović, Ivan Obajdin, Damir Pavlaković i Jasenka Štimac.
Na Izbornoj skupšini, održanoj u nedjelju u prostoru kuglane Doma oružanih snaga Zrinski, Pribanić, dosadašnji dopredsjednik, jednoglasno je dobio povjerenje za mjesto čelnog čovjeka županijskog Saveza, dosadašnji predsjednik Josip Latković izabran je za dopredsjednika, a u novi Izvršni odbor, uz njih dvojicu, ušli su Ivica Bertović, Dane Gašparović, Ivan Obajdin, Damir Pavlaković i Jasenka Štimac.

Dosadašnji predsjednik Latković podnio je izvješće o radu u proteklom mandatu te se zahvalio dosadašnjim suradnicima, a posebno trenerima mladih kuglačica i kuglača Jasenki Štimac, Ivanki Rebrović, Ivici Bertoviću, Damiru Pavlakoviću i Ivanu Obajdinu.

Pribanić je istaknuo da će Kuglački savez Karlovačke županije pod njegovim vodstvom nastaviti provoditi natjecanja mladih igračica i igrača, koja su pokrenuta za mandata dosadašnjeg predsjednika, te pokušati potaknuti veći broj mladih na bavljenje kuglačkim sportom. Novom vodstvu definitivno neće biti lako jer je kriza izazvana pandemijom koronavirusa prouzrokovala smanjenje proračuna Saveza športova Karlovačke županije pa će Kuglački savez Karlovačke županije u 2020. godini, od predviđenih 23 tisuće, dobiti samo 9.500 kuna.(radio-mreznica)