Aktualno OG sada Ogulin

U samoizolaciji je trenutno 16, od ukupno 27 zaposlenih u gradskoj upravi

U današnjoj emisiji “Oči u oči” u programu Radio Ogulina gostovao je gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji se u emisiju javio telefonom, jer je još uvijek u samoizolaciji  zbog pozitivnog nalaza na koronavirus. U samoizolaciji bi, kazao je, trebao biti do petka. On je još uvijek bez simptoma i dobro se osjeća, kao i njegov zamjenik Daniel Vukelja, koji  nije taj koji je prvi u gradskoj upravi imao simptome. Ostale detalje nije htio iznositi. Zamjenica Ivana Salopek Šumonja također je u samoizolaciji, a njen je nalaz negativan.

U samoizolaciji je  trenutno 16, od ukupno 27 zaposlenih u gradskoj upravi.  Od sutra će se odrađivati samo osnovne potrebe nužne za funkcioniranje grada.  Gradska uprava je dezinficirana u petak, otvara se sutra u 7 sati, uvedene strože mjere kontrole prilikom ulaska, mjerenje temperature i dezinfekcija. Nošenje maski je obavezno.

Dječji vrtić će, rekao je gradonačelnik Domitrović, većim dijelom biti zatvoren, primat će se samo djeca čiji roditelji nemaju druga alternative.

 

Posljednje objavljeno

Iz Nacionalnog Stožera

OgPortal

U Ogulinu 11 osoba zaraženo virusom

OgPortal

Prva pričest

OgPortal

Mladić pao s 24 ukradena respiratora! Nabavio ih u Švedskoj, skrivao ih u zagrebačkoj krčmi

OgPortal

Počelo uklanjanje Oružane, za dva mjeseca od nje ostaje samo pročelje i dio do crkve sv. Nikole

OgPortal

Amnesty International ispričao se Navaljnom jer mu je povukao status ‘zatvorenika savjesti‘

OgPortal