Aktualno OG sada Ogulin

U samoizolaciji je trenutno 16, od ukupno 27 zaposlenih u gradskoj upravi

U današnjoj emisiji “Oči u oči” u programu Radio Ogulina gostovao je gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji se u emisiju javio telefonom, jer je još uvijek u samoizolaciji  zbog pozitivnog nalaza na koronavirus. U samoizolaciji bi, kazao je, trebao biti do petka. On je još uvijek bez simptoma i dobro se osjeća, kao i njegov zamjenik Daniel Vukelja, koji  nije taj koji je prvi u gradskoj upravi imao simptome. Ostale detalje nije htio iznositi. Zamjenica Ivana Salopek Šumonja također je u samoizolaciji, a njen je nalaz negativan.

U samoizolaciji je  trenutno 16, od ukupno 27 zaposlenih u gradskoj upravi.  Od sutra će se odrađivati samo osnovne potrebe nužne za funkcioniranje grada.  Gradska uprava je dezinficirana u petak, otvara se sutra u 7 sati, uvedene strože mjere kontrole prilikom ulaska, mjerenje temperature i dezinfekcija. Nošenje maski je obavezno.

Dječji vrtić će, rekao je gradonačelnik Domitrović, većim dijelom biti zatvoren, primat će se samo djeca čiji roditelji nemaju druga alternative.