Aktualno Sport

Završen prijelazni rok u Hrvatskom kuglačkom savezu

U petak je završen prijelazni rok u Hrvatskom kuglačkom savezu, evo promjena u ogulinskim klubovima:
Nove prvoligašice, kuglačice Ogulina, izgubile su dvije mlade igračice, Ivanu Neralić i Venesu Bogdanović, koje će igrati na prvakinje Hrvatske, Mlaku iz Rijeke, ali u klub su se vratile Marica Bokulić i Marija Paušić, koje su igrale posljednjih godina u Vrbovskom. Na žalost, kuglačice Vrbovskog raspustile su klub i više se neće natjecati. U ŽKK Ogulin doći će i mlada kuglačica slunjske Korane Barbara Špelić, koja će za naš klub nastupiti na državnom juniorskom prvenstvu.
Kuglački klub Klek unatoč osvajanju pretposljednjeg mjesta, ipak će ostati u 1.B ligi jug, bit će oslabljen u narednom prvenstvu za Zlatka Marasovića, koji je potpisao za Koranu iz Slunja. Spomenimo i to da je nedavno održana Izborna skupština Kuglačkog kluba Klek, a dosadašnjeg predsjednika Željka Marinića, koji je posljednjih 19 godina vodio klub, novi predsjednik je dugogodišnji ponajbolji igrač Kleka i trener Ivica Bertović.
U novo prvenstvo 2.hrvatske lige zapad ući će oslabljen i Policajac: mladi Zlatan Mazor prešao je u MKK Rijeku, a Damir Dobrinić u dugorešku Staru Hižu, dok je Mirko Birač iz Željezničara branitelja prešao u Policajac. (D.P.)

Posljednje objavljeno

Informatička pismenost, PR i marketing

OgPortal

Macron za inicijativu da cjepiva protiv covida-19 postanu svjetsko javno dobro

OgPortal

Plenković: “Ideja je da se rad nedjeljom zabrani, osim 16 nedjelja u godini”

OgPortal

Kandidat Domovinskog pokreta za župana na tiskovnu došao službenim autom gradske tvrtke! Novinarima rekao da je na godišnjem odmoru, iz Čistoće tvrde da – nije!

OgPortal

Novi kamion za SKG, vrijedan više od milijun kuna

OgPortal

Milanović iz Splita: Gospodi iz HDZ-a bi bilo dobro da prestanu lagati

OgPortal