Aktualno OG sada Ogulin

Subotu rezervirajte za ogulinski Streetball

U subotu će se na Košarkaškom igralištu održati ovogodišnje izdanje popularnog ogulinskog Streetballa. Za Streetball Og zna se i izvan granica našeg grada i županije, a turnir su tijekom proteklih godina podržali i brojna zvučna sponzorska imena. Podsjećamo, radi se o turniru ulične košarke koji se od prije nekoliko godina nalazi na FIBA 3×3 karti. Turnir organiziraju vrijedni članovi KK Ogulin.

Unatoč epidemiji koronavirusa, na turnir se ove godine prijavilo 19 ekipa koje bi, ukoliko okolnosti to dozvole, trebale doći i izvan granica RH. Organizatori najavljuju dolazak i ponajboljih hrvatskih ekipa, a boje našeg grada branit će i jedna ogulinska ekipa. Posjetitelje očekuje odlična ulična košarka, nagrade za gledatelje te odlična zabava uz DJ Ivana Organizatori su osigirali i nagrade za natjecateljske ekipe. Turnir će se odigravati pod svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Turnir počinje u 16 sati. Dođite, uživajte u uličnoj košarci i novom ruhu košarkaškog igrališta. Dobra zabava je zagarantirana, a, kako doznajemo, nećete biti ni gladni ni žedni.

Posljednje objavljeno

Mišja groznica – prijavljeno 8 slučajeva, svi s ogulinskog područja

OgPortal

Talijanki odjednom ubrizgali šest doza Pfizerova cjepiva, ovakav slučaj je nezapamćen u medicini

OgPortal

Vodovod Modruš – počela gradnja odvojaka za kućne priključke

OgPortal

Teniske vijesti

OgPortal

Tijekom vikenda utvrđeno je 178 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila

OgPortal

Bivši trener Dinama do ponoći se mora javiti u Remetinec, a evo što slijedi ako to ne učini

OgPortal