Aktualno Županija

Krađe novčanika, prevrtanje traktora

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

U policijskoj postaji Karlovac zaprimljene su prijave 70-godišnjakinje i 65-godišnjakinje o krađama novčanika. Naime, 70-godišnjakinji je nepoznati počinitelj na kiosku u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, a 65-godišnjakinji iz vozila u Hrnetiću otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Ukupna materijalna šteta veća je od 9000 kuna.

Jučer u 10.30 sati na državnoj cesti D1 u Budačkoj Rijeci dogodila se prometna nesreća. Traktorom karlovačkih registarskih oznaka s pridodanom prikolicom upravljao je 54-godišnjak te iz neutvrđenog razloga skrenuo na travnatu površinu, sletio u kanal oborinskih voda gdje je došlo do prevrtanja traktora. Tom prilikom vozač je teško ozlijeđen. Vozaču će biti izdan obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu o prometnoj nesreći bit će dostavljeno izvješće.