Aktualno Županija

Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

U šumskom predjelu na području Slunja neovlašteno uzgajao stabljike nalik na stabljike konoplje tipa droga
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene kriminaliteta droga, policijski službenici Policijske postaje Slunj proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom.

Naime, 20-godišnjaka se sumnjiči da je u šumskom predjelu na području Slunja neovlašteno uzgajao ukupno 6 stabljika nalik na stabljike konoplje tipa droga. Ujedno, u sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu policijski službenici izvršili su pretragu doma i drugih prostorija na području Slunja koje osumnjičenik koristi, a kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 33,2 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, 200 grama TNT-a i tri trotilska metka.

Zbog sumnje da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, dok se u odnosu na pronađena minsko-eksplozivna sredstva provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj cijepljena svaka četvrta odrasla osoba

OgPortal

Iz Jaškova krenula štrudlomanija na dva kotača, poznati bike bloger Dražen Breitenfeld: Ozaljski kraj ima sve predispozicije biti prepoznatljivo cikloturističko odredište

OgPortal

“Pandemija nije dobar trenutak zabrane rada”

OgPortal

8. svibnja – Svjetski dan Crvenog križa

OgPortal

U Ogulinu će biti postavljen vanjski stalni STEM postav

OgPortal

Indija: Rekordan broj umrlih, Tamil Nadu se zatvara

OgPortal