Aktualno OG sada Ogulin

Nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu

Tijekom noći sa subote na nedjelju, 29. na 30. kolovoza, na području Policijske uprave karlovačke bit će provedena akcija usmjerena na nadzor vozača pod utjecajem alkohola/droga u prometu. Akcija će biti provedena s ciljem povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja.

U prvih sedam mjeseci 2020. godine na području Policijske uprave karlovačke dogodilo se 407 prometnih nesreća, a u tim prometnim nesrećama 164 sudionika su bila pod utjecajem alkohola, od kojih je 78 bilo počinitelja prometnih nesreća.

“Podsjećamo vozače da ne upravljaju vozilima ukoliko su konzumirali alkoholna pića te ih pozivamo da se pridržavaju prometnih propisa kako ne bi ugrozili i sebe i ostale sudionike u prometu, a time ujedno utjecali i na stanje sigurnosti u prometu”- navode u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj cijepljena svaka četvrta odrasla osoba

OgPortal

Iz Jaškova krenula štrudlomanija na dva kotača, poznati bike bloger Dražen Breitenfeld: Ozaljski kraj ima sve predispozicije biti prepoznatljivo cikloturističko odredište

OgPortal

“Pandemija nije dobar trenutak zabrane rada”

OgPortal

8. svibnja – Svjetski dan Crvenog križa

OgPortal

U Ogulinu će biti postavljen vanjski stalni STEM postav

OgPortal

Indija: Rekordan broj umrlih, Tamil Nadu se zatvara

OgPortal