Aktualno OG sada Ogulin

Promocija knjige “Opasnosti interneta”

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin u četvrtak,3.rujna održana je promocija knjige “Opasnosti interneta”. Knjiga je nastala kao rezultat istraživanja profesorice engleskog jezika Nade Komazec. Autorica ove knjige, koja je napisana na Engleskom i Hrvatskom jeziku upozorava na opasnosti koje internet pruža ne samo mladima već i odraslima. Knjiga sadrži korisne informacije edukativne namjene, uz dosta naznačenih primjera koji mogu poslužiti kao pouka svima da ne ulaze u nepotrebne internet “zabave”. Glavni cilj knjige je zaštiti sebe, svoju obitelj i prijatelje, a najvažnije je zaštititi djecu.Promocijom knjige autorica je nastojala svima dati do znanja da se radi o poučnom djelu za mlade,roditelje,nastavnike,naivne žene, za muškarce, za sve uzraste.

Sukladno epidemiološkim mjerama, potporu ovoj zanimljivoj promociji dali su naši sugrađani, među kojima su prednjačili prosvjetni djelatnici.

Po završetku promocije mnogi su primjerak knjige htjeli imati u svojem vlasništvu, kako bi njome edukativno djelovali na svoje bližnje koji se svakodnevno susreću s opasnostima koje nudi internet.

davcofoznormde