Aktualno OG sada Ogulin

Sutra otvaranje Spomen obilježja u Tounju – na snazi će biti privremena regulacija prometa

Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Ogulin sutra organizira otvaranje Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima, pripadnicima 143. brigade HV Ogulin, u mjestu Vrtača, u Tounju.

Prema riječima predsjednice Mire Rumenović, okupljanje je predviđeno za 16,45 sati, a od 17 sati počet će svečano otvaranje uz intoniranje himne i pozdravni govor načelnika općine Tounj Ivice Sopeka. Od 18 sati bit će služena misa u Župnoj crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Tounju, a sve će završiti večerom za sve sudionike u Lovačkom domu Srnjak u Tounju.

Stoga obavještavamo građane da će na snazi biti  privremena regulacija prometa na državnoj cesti D-23 dionica 001 Duga Resa-Josipdol, km 31+800 u mjestu Vrtača Tounj, u vremenskom periodu od 17:00 – 17:30 sati. Mole vozače na oprez i strpljenje, jer će na samom otvaranju biti prisutno 100-120 sudionika.

Posljednje objavljeno

U Hrvatskoj cijepljena svaka četvrta odrasla osoba

OgPortal

Iz Jaškova krenula štrudlomanija na dva kotača, poznati bike bloger Dražen Breitenfeld: Ozaljski kraj ima sve predispozicije biti prepoznatljivo cikloturističko odredište

OgPortal

“Pandemija nije dobar trenutak zabrane rada”

OgPortal

8. svibnja – Svjetski dan Crvenog križa

OgPortal

U Ogulinu će biti postavljen vanjski stalni STEM postav

OgPortal

Indija: Rekordan broj umrlih, Tamil Nadu se zatvara

OgPortal