Krađa vozila, šteta veća od 70 tisuća kuna

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, tri narušavanja javnog reda i mira (Karlovac i Ogulin) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.
U Karlovcu otuđeno osobno vozilo
Jučer je u policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 31-godišnjaka da mu je noću s 3. na 4. rujna u Karlovcu, gradska četvrt Novi centar nepoznati počinitelj otuđio osobno vozilo. Materijalna šteta veća je od 70.000 kuna.

Provaljeno u vozilo i otuđena torbica
Jučer u popodnevnim satima u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo vlasništvo 54-godišnjaka i otuđio torbicu u kojoj su se nalazili novčanik, mobitel, dokumenti, bankovna kartica i novac. Materijalna šteta nekoliko tisuća kuna.

Zatvorska i novčana kazna za recidivistu u prometu
Jučer u dopodnevnim satima u naselju Ilovac, grad Karlovac policijski službenici utvrdili su da teretnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje upravlja 33-godišnjak. Također, utvrđeno je da nije koristio sigurnosni pojas, a prije nego je zaustavljen oglušio na izdane naredbe policijskih službenika pomoću zvučnih i svjetlosnih signala. Kako je utvrđeno da se radi o osobi koja je višestruki počinitelj prekršaja tzv. „recidivist“, vozač je uhićen i uz optužni prijedlog priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora od 60 dana i 6000 kuna novčane kazne.

Facebook Comments