Aktualno Promo članak

Ćevapi, pljeskavice i još mnogo toga…za prste polizati!

Za ljubitelje dobre “klopice” imamo odličnu vijest! Početkom kolovoza,  s radom je  počeo ugostiteljski obrt “Krišto” u Preradovićevoj ulici u Ogulinu. Mirisi koji se šire iz ovog  obrta, koji su otvorili Zdenka i Draško Krišto, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Već na prvu se može osjetiti kako je riječ o tome da nitko tko uđe, neće požaliti…

Zdenka i Draško u Ogulin su došli pred 12 godina, a svoja kulinarska umijeća do sada su uglavnom pružali turistima, jer su godinama radili na moru. Sada su to odlučili promijeniti i ponuditi Ogulincima njihove specijalitete, koji vas neće ostaviti ravnodušnima, jer svoje su znanje “klesali” u Bosni. A  bosasnki  ćevapi i ostali specijaliteti, svima su nadaleko poznati.

Od sada i vi možete uživati u ćevapima s lepinjama koje samo peku, pljeskavici, šiš ćevapima,  onima s  kajmakom, hamburgeru,  cheesburgeru,  piletini, kobasicama, kotletima…Sve je za prste polizati, što nije čudo, jer majstor Krišto kao dijete je sanjao upravo o tome, a u rodnoj Banjoj Luci sve je naučio od majstora Muje!

Cijene su vrlo prihvatljive, a narudžbe možete izvršiti pozivom na broj 095-5820921.

Radno vrijeme obrta “Krišto” je  od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 13 i od 17 do 22 sata, a petkom i subotom  rade i sat duže. Nedjeljom i praznicima i oni odmaraju.

Ako bude sreće, uskoro ćemo moći kušati i Zdenkine pite…

 

IMG_20200909_190514