Aktualno Županija

Pet kaznenih djela i pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i pet prometnih nesreća od kojih su dvije s lako ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.

Iz skladišta ukradeni agregat i reflektori
U razdoblju od 1. do 10. rujna nepoznati počinitelj provalio je u skladište trgovačkog društva na području Oštarija te s auto prikolice demontirao i otuđio agregat i reflektore. Materijalna šteta je veća od 9000 kuna.

Krađa drvene građe
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 74-godišnjaka da mu je u razdoblju od 29. kolovoza do 10. rujna nepoznati počinitelj na području Utinje sa i iz devastirane kuće otuđio drvenu građu. Materijalna šteta je veća od 6000 kuna.

Nadopuna informacije: U prometnoj nesreći u Gričima smrtno stradala 37-godišnjakinja
Provedenim očevidom na mjestu prometne nesreće koja se dogodila jučer 10. rujna u 5.23 sati u na državnoj cesti D6 u mjestu Griče, općina Ribnik, a koji su proveli policijski službenici u suradnji sa zamjenicom općinske državne odvjetnice, utvrđeno je da je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala 37-godišnjakinja koja se vozilom nije kretala sredinom obilježene prometne trake već je u jednom trenutku dijelom vozila prešla na suprotni kolnički trak i udarila u teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 37-godišnja vozačica.
S ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka ove prometne nesreće kriminalističko istraživanje se nastavlja, a Općinskom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.