Aktualno Županija

Sedam kaznenih djela i tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, tri narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom i dvije sa materijalnom štetom.

Krađa ruksaka iz restorana
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 44-godišnjeg, državljana Srbije da je 19. rujna nepoznati počinitelj iz restorana na odmorištu Draganić otuđio ruksak u kojem se nalazio novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a potom bankovnom karticom u više navrata podigao novac s bankomata. Ukupna materijalna šteta je više tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje.

Krađa torbice
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 64-godišnjakinje da je 19. rujna nepoznati počinitelj iz frizerskog salona u Karlovcu, gradska četvrt Banija otuđio torbicu sa dokumentima, bankovnim karticama i novcem a potom u više navrata izvršio bez kontaktno kartično plaćanje. Ukupna materijalna šteta je veća od tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje

Biciklista zadobio teške ozljede
Jučer u 10,50 sati na državnoj cesti 1 u Karlovcu, naselju Tušilović, dogodila se prometna nesreća na način da je 82- godišnjak upravljao biciklom i kretao se u smjeru Cerovca Vukmaničkog. U jednom trenutku je skrenuo ulijevo ka suprotnom dijelu kolnika iako se prije nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Uslijed toga 53- godišnjak upravljajući osobnim automobilom prednjim dijelom automobila udara u biciklistu koji je tom prilikom teže ozlijeđen. Protiv 82 – godišnjaka slijedi izdavanje obaveznog prekršajnog naloga te izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.