Aktualno Županija

Šest kaznenih djela i tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom.

Iz trgovine otuđen novac
Nepoznati počinitelj provalio je jučer u trgovinu u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu i otuđio novac. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

Otuđena kosilica za travu
U razdoblju od 25. svibnja do 23. rujna nepoznati počinitelj provalio je u pomoćne prostorije 71-godišnjaka na području općine Krnjak i otuđio kosilicu za travu.

Osumnjičen za krađu
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe policijski službenici Policijske postaje Karlovac su nad 53-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje. Naime, 53-godišnjaka se sumnjiči da je 11. rujna iz kolica ispred trgovačkog centra u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu 49-godišnjaku otuđio torbicu s dokumentima, novcem i mobitelom. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna. Protiv 53-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće.