Aktualno OG sada Ogulin

35- godišnjak napadnut na terasi ugostiteljskog objekta u Ogulinu, zadobio teže ozljede

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je osam kaznenih djela i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

U ugostiteljskom objektu na području Ogulina teže ozlijeđen muškarac
Sinoć je zaprimljena dojava 35-godišnjaka da ga je u ugostiteljskom objektu na području Ogulina dok je sjedio na terasi, njemu poznata osoba fizički napala i teže ozlijedila te se udaljila s mjesta događaja. Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja.

Krađa električnog pastira i akumulatora
U razdoblju od 23. do 24. rujna nepoznati počinitelj je sa njive na području općine Bosiljevo 48-godišnjaku otuđio električni pastir i akumulator. Materijalna šteta veća je od 1500 kuna.

Osumnjičen za teške krađe
Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe policijski službenici Policijske postaje Duga Resa su nad 36-godišnjakom proveli kriminalističko istraživanje. Naime, 36-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 20. kolovoza do 12. rujna u tri navrata provalio u tri odvojena pomoćna objekta od kuda je otuđio motorne i električne pile i kosilice te trimere. Ukupna materijalna šteta veća je od 27.000 kuna. Protiv 36-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće.