Aktualno OG sada Ogulin

I Radio Ogulin organizaciju rada prilagodio epidemiološkoj slici

Radio OGULIN IST

Još jučer smo saznali od gradonačelnika Domitrovića, da od gradskih tvrtki  rade svi, osim Zavičajnog muzeja, gdje je jedna djelatnica pozitivna i muzej je trenutno zatvoren, u SKG-u je njih 6-oro u samoizolaciji, ali nema pozitivnih,  a određene su i mjere za rad u gradskoj upravi. Naravno, sve je to zbog pogoršane epidemiološke slike, kako u Hrvatskoj, tako i u Ogulinu. Takvim uvjetima prilagodio se i Radio Ogulin, pa od danas ponovo uvodi stare mjere. Odnosno, vraća se  organizacija rada koja je vrijedila u početku epidemije, u ožujku.

To znači da će slušateljima najsvježije i provjerene informacije iz studija objavljivati  Mihaela Milanović Poljak i Dubravko Dragičević. Ostatak radijske ekipe radi na izdvojenim lokacijama i od kuće. “Nastojat ćemo spriječiti proboj virusa u naše redove, a vas pozivamo da ostanete odgovorni” – poruka je s Radio Ogulina. Najbitnije je da slušatelji neće biti zakinuti ni informativnim, ni ostalim emisijama. Jedino što neće biti moguće je osobni dolazak gostiju u studio Radio Ogulina. Sve goste i sugovornike kontaktirat će telefonom.

“Budite s nama i u ovom prilagođenom programu, a vjerujemo da se uskoro čujemo ponovo u punom sastavu”-poruka je djelatnika Radio Ogulina.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Skijanje na Bjelolasici u ožujku

OgPortal

Prezentiran Program POS-a u Ogulinu

OG Portal

U šumskom predjelu pronađena jedna mrtva i jedna ozlijeđena muška osoba

OgPortal

Oštre optužbe iz Vukovara, Penava tvrdi: Iza napisa o aferama stoje sigurnosne službe i središnjica HDZ-a

OgPortal

Vrhovni sud povećao kaznu Marinu Kameničkom zbog udesa na Ilici, odmah mora u Remetinec!

OgPortal

Prvi valovi stigli do istočne obale Novog Zelanda, evakuacija u tijeku: ‘Ovo će trajati satima‘

OgPortal