I Radio Ogulin organizaciju rada prilagodio epidemiološkoj slici

Još jučer smo saznali od gradonačelnika Domitrovića, da od gradskih tvrtki  rade svi, osim Zavičajnog muzeja, gdje je jedna djelatnica pozitivna i muzej je trenutno zatvoren, u SKG-u je njih 6-oro u samoizolaciji, ali nema pozitivnih,  a određene su i mjere za rad u gradskoj upravi. Naravno, sve je to zbog pogoršane epidemiološke slike, kako u Hrvatskoj, tako i u Ogulinu. Takvim uvjetima prilagodio se i Radio Ogulin, pa od danas ponovo uvodi stare mjere. Odnosno, vraća se  organizacija rada koja je vrijedila u početku epidemije, u ožujku.

To znači da će slušateljima najsvježije i provjerene informacije iz studija objavljivati  Mihaela Milanović Poljak i Dubravko Dragičević. Ostatak radijske ekipe radi na izdvojenim lokacijama i od kuće. “Nastojat ćemo spriječiti proboj virusa u naše redove, a vas pozivamo da ostanete odgovorni” – poruka je s Radio Ogulina. Najbitnije je da slušatelji neće biti zakinuti ni informativnim, ni ostalim emisijama. Jedino što neće biti moguće je osobni dolazak gostiju u studio Radio Ogulina. Sve goste i sugovornike kontaktirat će telefonom.

“Budite s nama i u ovom prilagođenom programu, a vjerujemo da se uskoro čujemo ponovo u punom sastavu”-poruka je djelatnika Radio Ogulina.

Facebook Comments