Aktualno Sport

Tenis – ITF Poreč i OP TK Ogulin za najmlađe

ITF Poreč – juniori (5.rang)
Dva člana TK Ogulin nastupila su na jakom ITF turniru petog ranga u Poreču. Filip Sabljak je nakon pobjede u 1.kolu kvalifikacija, izgubio u 2.kolu i nije se plasirao u glavni turnir. Ivan Karlo Ban kao drugi nositelj bio je odličan, pobijedio je u prva tri kola i plasirao se u polufinale, gdje je izgubio od Dine Prižmića sa 6:2, 6:2.

Dvoransko OP TK Ogulin za najmlađe
(17.-20.10.2020.)
Teniski klub Ogulin organizirao je u subotu Dvoransko Otvoreno prvenstvo Ogulina za najmlađe, dječake i djevojčice do 8, 9 i 10 godina.
Kod dječaka, odlične rezultate postigli su članovi TK Frankopan, a kod djevojčica TK Ogulin.
Tako je kod 8-godišnjaka najbolji bio Matej Božičević, drugi je Ivan Puškarić, a treći Dorian Puškarić, svi iz TK Frankopan, kod 9-godišnjaka najbolji je bio Ivano Božičević, a drugi Josip Šuškarić, također iz TK Frankopan, a u kategoriji dječaka do 10 godina članovi TK Frankopan također osvajaju prva tri mjesta: najbolji je Ivano Božičević, ispred Mateja Božievića i Josipa Puškarića.
Kod djevojčica, bile su odlične članice TK Ogulin: u kategoriji do 10 godina prvo mjesto osvojila je Božičević Iris, drugo mjesto Magdalena Prebežić, četvrto Jana Juhas, Helena Dreven bila je šesta, a Lucija Smolčić sedma.. U ovoj kategoriji članice Frankopana osvojile su 3.mjesto (Sara Puškarić), 5.mjesto (Eva Tonković) i 8.mjesto (Petra Puškarić). (D.P./foto:SZGO/OGp)

op og tenisačice ist