Aktualno OG sada Ogulin

Uskoro završava natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Grada Ogulina

Gradska-uprava-2ogulin ist

Kao što smo već pisali na stranicama OGportal, Gradsko vijeće Grada Ogulina objavilo je javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Ogulina. S obzirom da natječaj skoro završava podsjećamo vas na njega. Natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta se odnosi na katastarske općine Drežnica, Popovo selo i Vitunj, koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Ogulin predviđeno za zakup. Površine zemljišta koje su Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Ogulin predviđene za zakup, daju se u zakup na rok od 25 godina s mogućnošću produljenja za isto razdoblje.

Poljoprivredno zemljište koje je predmet ovog javnog natječaja s popisom katastarskih čestica / PTC (proizvodno tehnološka cjelina) s popisom čestica koje čine tu PTC, sa kulturama, površinama i početnim zakupninama nalaze se u tekstu javnog natječaja s prilozima.
Pisane ponude šalju se poštom, preporučeno u zatvorenim omotnicama u roku od 30 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Grada Ogulina. Sve potrebne informacije i dokumentaciju javnog natječaja možete pronaći na službenoj stranici Grada Ogulina.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Ove godine ćemo, po prvi put, uživati u Ogulinskom festivalu bajke u dva navrata

OG Portal

Sloveniju brine slučaj reinfekcije unatoč cijepljenju

OgPortal

Glavna splitska epidemiologinja: ‘Situacija nije dobra. Ako se ovako nastavi, odgodit ćemo otvaranje kafića‘

OgPortal

Danas je dan ružičastih majica

OgPortal

Među najboljima su na svijetu u cijepljenju, a korona opet bukti. Što se događa?

OgPortal

HDZ predstavio kandidate i uvjeren je u izbornu pobjedu, Mandić: Sve nas vodi ljubav prema Karlovcu

OgPortal