U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i tri prometne nesreće od čega dvije s teže ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom.

U razdoblju od 26. do 30. listopada nepoznati počinitelj na području Mrežničkog Briga provalio je u sjenik vlasništvo 59-godišnjaka, od kuda je otuđio jednobrazni plug. Materijalna šteta veća je od 1.500,00 kuna.

Jučer oko 17,13 sati, na državnoj cesti D-6, u naselju Brezova Glava, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom pulskih registarskih oznaka  upravljao je 68-godišnjak i kretao se u smjeru Tušilovića. U nepreglednom zavoju navedeni vozač započeo je pretjecanje teretnog automobila s priključnim vozilom (skup vozila) sisačkih registarskih oznaka, s kojim je u istom smjeru upravljao 45-godišnjak te je prednjim dijelom osobnog automobila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38- godišnjak. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 68-godišnji vozač osobnog automobila pulskih registarskih oznaka dok su 38-godišnji vozač i 39- godišnji putnik u osobnom automobilu karlovačkih registarskih oznaka lakše ozlijeđeni. U vremenu od 17,13 do 19,35 sati promet na državnoj cesti D-6 bio je u prekidu. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook Comments