Aktualno Županija

Advent u Karlovcu ove godine u svakom domu, ali online – u gradu samo blagdanski ukrasi

advent karlovac ist

Advent u Karlovcu ni ove godine neće izostati, ali bit će potpuno drugačiji od dosadašnjih. Zbog koronavirusa i on će biti online, bez okupljanja.

U Gradu, koji organizira ovogodišnji Advent u Karlovcu, vjeruju da će manifestacija i novim pristupom i konceptom zadržati duh Božića i doslovno dovesti blagdansko ozračje u domove. Tome će pridonijeti i tradicionalni ugođaj okićenog grada, dobra glazba i paljenje adventskih svijeća u srcu Zvijezde.- Ove godine Advent u Karlovcu seli se na digitalnu platformu koja će sadržavati karakterističnu božićnu gastro ponudu naših restorana i ugostitelja, dostavu dobro nam poznatih blagdanskih delicija, zabavni i humanitarni program, ali i druga iznenađenja. Nadohvat ruke, u sigurnosti i toplini doma, Advent u Karlovcu pokucat će tako na svačija vrata. Pred nama je jedan tradicionalni, a drugačiji Advent u Karlovcu jer … život ne smije stati, poručili su iz Grada.

Dodali su da konačan program i koncept razvijaju i prilagođavaju svakodnevnim okolnostima, a detalje i čaroliju otkrivat će idućih dana. (KAportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

U zadnja 24 sata 520 novih slučajeva zaraze, umrlo 8 ljudi, oporavile se 342 osobe

OgPortal

Od 23-oje novozaraženih, niti jedan iz Ogulina

OgPortal

Krule – Čarape sa akcije

Bloger Krule

Što je zajedničko Velji Nevolji, Legiji, Zemuncima, Kavačkom i Škaljarskom klanu? Vole hrvatske putovnice

OgPortal

Pidžame – najtraženiji modni komad

OgPortal

FDA bi već danas mogla odobriti cjepivo Johnson & Johnson

OgPortal