Aktualno Županija

Advent u Karlovcu ove godine u svakom domu, ali online – u gradu samo blagdanski ukrasi

Advent u Karlovcu ni ove godine neće izostati, ali bit će potpuno drugačiji od dosadašnjih. Zbog koronavirusa i on će biti online, bez okupljanja.

U Gradu, koji organizira ovogodišnji Advent u Karlovcu, vjeruju da će manifestacija i novim pristupom i konceptom zadržati duh Božića i doslovno dovesti blagdansko ozračje u domove. Tome će pridonijeti i tradicionalni ugođaj okićenog grada, dobra glazba i paljenje adventskih svijeća u srcu Zvijezde.- Ove godine Advent u Karlovcu seli se na digitalnu platformu koja će sadržavati karakterističnu božićnu gastro ponudu naših restorana i ugostitelja, dostavu dobro nam poznatih blagdanskih delicija, zabavni i humanitarni program, ali i druga iznenađenja. Nadohvat ruke, u sigurnosti i toplini doma, Advent u Karlovcu pokucat će tako na svačija vrata. Pred nama je jedan tradicionalni, a drugačiji Advent u Karlovcu jer … život ne smije stati, poručili su iz Grada.

Dodali su da konačan program i koncept razvijaju i prilagođavaju svakodnevnim okolnostima, a detalje i čaroliju otkrivat će idućih dana. (KAportal)