Aktualno OG sada Ogulin

Pojačane mjere nadzora u prometu povodom Martinja

alkotest

Tijekom studenog i prosinca policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja: alkoholiziranost vozača, vožnju nedopuštenim brzinama kretanja, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnu uporabu mobitela.

Ujedno, povodom narodnog običaja krštenja mošta Martinja i očekivano povećanog broja sudionika u cestovnom prometu koji su konzumirali alkoholna pića, s ciljem preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policija će svoje aktivnosti dodatno usmjeriti na sprečavanje i sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola. Tako će policijski službenici od sutra pa do 15. studenog poduzimati pojačane mjere nadzora sudionika u prometu, s ciljem utvrđivanja vozača koji čine najteže prometne prekršaje. Posebno se to odnosi na one koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola.
Kao upozorenje vozačima mogu poslužiti i prošlogodišnji rezultati kada je u dane proslave Martinja na području Policijske uprave karlovačke, zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, sankcionirano 35 vozača. Najveća izmjerena koncentracija alkohola iznosila je 2,53 promila.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Zove se Ružica – a muško je!

OgPortal

Vedrana Rudan – Oj, Milane, jabuko bez grane

OgPortal

‘Bandić mi je umro u kući… Sve je bilo uobičajeno, šalili smo se, a onda se sve u trenu promijenilo‘

OgPortal

Zimska vježba na Bjelolasici

OgPortal

Orban cijepljen kineskim cjepivom, Mađarska ubrzava program cijepljenja

OgPortal

Grad Ogulin uvodi sustav lokalne riznice

OgPortal