Aktualno Sport

Tenis – Otvoreno prvenstvo TK Ogulin za djecu do deset godina

Turnir za 8, 9 i 10-godišnjake
U subotu, 7. studenog 2020. godine, u teniskoj dvorani u Ogulinu, održano je Otvoreno prvenstvo TK Ogulin za djecu do deset godina. Nakon razigravanja u tri skupine, u najbolju, zlatnu skupinu plasirale su se Iris Božičević, Magdalena Prebežić i Chiara Cindrić iz TK Ogulin te Sara Puškarić iz TK Frankopan. U polufinalu je Iris Božičević pobijedila Chiaru Cindrić sa 4:0, a Sara Puškarić bila je bilja od Magdalene Prebežić sa 4:2. U finalu nakon velike borbe Iris Božičević iz TK Ogulin pobijedila je Saru Puškarić iz Frankopana sa 4:3, dok je u borbi za 3.mjesto Magdalena bila bolja od Chiare sa 4:1. Za Teniski klub Ogulin igrale su još Dreven Helena i Juhas Jana, koje su osvojile četvrto, odnosno 5.mjesto, a za TK Frankopan igrale su još Eva Tonković, Petra Puškarić, Arianna Kaurić, Dora Žanić i Irina Brozović.

U nedjelju, 8. studenog 2020. godine igrali su i oni najmlađi, djeca do 6 godina, do 8 i 9 godina.
U kategoriji do 9 godina, bili su uspješni članovi TK Frankopan: Dora Žanić osvojila je 1.mjesto, Josip Puškarić osvojio 2.mjesto, a Matej Božičević 3.mjesto. Članovi TK Ogulin osvojili su 4.mjesto (Ivano Medved), 5.mjesto Petra Belina i 6.mjesto Frano Kurelac.
U kategoriji do 8 godina, najuspješniji je bio Ivan Puškarić osvojivši 1. mjesto odmah ispred Mile Salopek koja je završila kao drugoplasirana, oboje iz TK Frankopan. Trea je bila Ema Mihalić, a četvrti Tonči Mihalić, oboje iz TK Ogulin.
Kod onih najmlađih, do 6 godina, koji su prvi puta igrali na nekom turniru, prvi je bio Frano Medved, drugi Adrian Dođen, treća Kaja Pavković, a četvrti Leo Puškarić, svi iz TK Ogulin.

 

Dvoranski Babolat Zagi Kup do 12 godina
Ovoga vikenda, Mateo Rupčić i Marinela Mihalić iz TK Ogulin nastupili su na Dvoranskom Babolat Zagi kupu do 12 godina u Zagrebu. Mateo Rupčić izgubio je u prvom kolu od Erceg Marka sa 1:6 0:6, a Marinela Mihalić također je izgubila u prvom kolu od Šelendić Barbare sa 1:6 0:6. (D.P.)(foto:TKOg)